Heaven took you way too young

Idag för 13 år sedan kom du till världen på Mora BB. 06.21 på morgonen föddes du. Inte kunde vi tro att vi bara skulle få ha dej hos oss i nästan tolv år då när pappa bar omkring dej där på BB. 
 
Du skulle heta Hanna hade vi bestämt före du föddes, men när du var född så såg vi direkt att du var ju en liten Emma, så Emma fick det bli. 
 
Sedan gick åren allt för fort fram till den 21/8-2012. År som är fyllda av minnen, vackra minnen, roliga minnen, det är dom som finns bevarade i hjärtat nu. Jag vet ju att vi var osams ibland och att allt inte var så lätt alla dagar, precis som det ska vara. Men dom minnen som är starkast är dom ljusa och fina minnena, och dom är många!
 
Jag hoppas att du firar din födelsedag ordentligt i himlen idag. Har du beställt tacos eller blir det pommes frites och gurka? Prinsesstårta blir det då säkert. Och vad har du önskat dej i present?
Det känns hemskt att inte få dela den här dagen med dej som man ska. Att få ge dej fika på sängen idag som vi brukar, att inte få veta vad du önskar dej i present, att inte få dela dina tankar och funderingar. Varför ska vi sitta här med tända ljus, hälsa på dej på kyrkogården istället för att få krama om dej och fira din födelsedag på riktigt?
Jag vill ändå säga grattis på 13 års dagen. Jag hoppas den blir underbar där du är!!
 
 
In dreams...i walk with you
In dreams...i talk to you
In dreams...Your mine
 
All of the time
We're together
In dreams...in dreams
 
But just before the dawn
I awake and find you gone
I cant help it...I cant help it
If i cry...
 
                             Roy Orbison
 

RSS 2.0